Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Work And Travel Club
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Program Work and Travel Grecia
199 €
Brand
Ospatarite,chelnerite,cameriste,bar
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Work and Travel – Grecia

Încă nu eşti sigur ce vrei să faci în această vară? Ai stat, te-ai gândit, răzgândit şi tot aşa mai departe până când ai ajuns la concluzia că poate ar fi timpul să faci ceva nou ? Programul Work&Travel îţi oferă posibilitatea de a lucra într-o ţară străină pe perioada verii, de a trăi aproximativ patru luni ca un veritabil localnic şi de a câştiga destui bani pentru buzunarul tău.

Din motive variate poate că ai ales ca vara aceasta să nu o petreci peste ocean aşa cum „se poartă” în ultimul timp, dar totuşi vrei să faci ceva diferit faţă de ceea ce ai făcut în ceilalţi ani , poate să-ţi câştigi singur banii fără prea mult efort şi bătăie de cap. Şi de ce nu, dacă se poate, să faci toate aceste lucruri undeva în apropierea unei plaje. Pentru că atunci când spui vară te gândeşti automat la plajă şi la soare.

Work&Travel Grecia este un program pentru tinerii cu vârste cuprinse între 18 şi 30 de ani prin care li se oferă acestora ocazia să-şi petreacă vara la malul mării Mediteraneene. Pentru acest program nu contează anul şcolar, situaţia notelor, dacă sunteţi student la zi sau la o forma de învăţământ la distanţă.
Din Gura in Gura